Selasa, 30 Ogos 2011

MOOD RAYA : CORETAN LENSA

Salam Syawal kepada semua, seronokkan dapat bersama keluarga. Konsep entri kali ni juga adalah wordless, just view my family photo,,,hu3,, so happy go lucky laaaa,,,,  untung dapat abang ipar yang mempunyai minat yang sama, banyak yang aku belajar dari dia mengenai DLSR tapi aku takde la expert sangat macam abg ipar aku,,,,,,,ahah


Adik lelaki aku 



Aku dan Maricha ( anak saudara )  

Amirul Amir ( Sepupu )

Maricha chomell

My Sister Family

Kakak dan Adik bongsu aku

Sibling 

Sibling 

Sibling Together

Mak Su dan Maricha

Okey,, tu je untuk 1 Syawal ini,,,,(^__^)

2 ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts with Thumbnails