Isnin, 5 September 2011

GET READY,,,!!!


Yes,,!!, Segalanya semakin hampir. Cabaran sememangnya sentiasa menanti tetapi bagaimana kehadirannya kita takkan pernah tahu sehingga kita betul-betul mengalaminya.

Adakalanya aku tidak boleh bekerja dalam tekanan tetapi tekanan itulah yang sentiasa aku hadapi. Bagaimana aku nak jelaskan kan pun aku sendiri tak faham, percaturan yang aku pilih dan lalui kadang-kala betul-betul menjengkelkan, biase la, aku kan manusia, thats why la aku tak sempurna....hahaha

Semalam aku dah settle membuat pendaftaran semester (lambat kena bayar,,huhuu). Jadual pun dah tengok dan sangat tak best kuliah masa hari sabtu masih ada,,,hahaa,,kul 11 pulak tu,,, tengah seronok tido kot,,,,hahaha.

Semester ini subjek yang aku ambil adalah :

1. Perkembangan Pendidikan di Malaysia : Falsafah dan Dasar
2. Pengurusun Kokurikulum
3. Guru Bulan Sabit Merah I
4. Major : Tembikar
5. Major : Catan
6. Major : Kayu Halus
7. Major : Rekabentuk Hiasan Dalaman
8. Major : Seni Islam Perbandingan
9. Major : Kreativiti Dalam Seni Visual

Mahu atur sebaik mungkin,,,hahaha,,, entah jalan entah tidak,,,,

1 ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts with Thumbnails