Isnin, 26 September 2011

Tanah Acuan Kita

ASK3042

Dengan Kod ini aku menerimanya?

Apa tu?

Studio Asas Tembikar.....



Ooooo....

Alhamdulillah, perjalanan baharu akan bermula. Semester ini akan sekali lagi comot dengan medium baharu, 

T.A.N.A.H. L.I.A.T



nampak macam senang je kan,,,uli-uli tanah liat,,haha,,Episod 1 adalah membuat 1 set mangkuk dalam 3 saiz yang berbeza. Pagi tadi baru je siap proses tanah liat untuk bagi lembut sikit dan tidak terlalu lembab. Kalau lembab sangat tak boleh nak guna teknik picit. Teknik Picit? A'a,,,,, pakai tangan je, simple dan mudah,,,, suka tak adik2?,,,ahah

Gambar gerak kerja segala bagai xsempat nak shoot,,,
Cmna nak shoot, tangan berlumpur,,,,rosak DLSR aku,,,,mampoih,,,,haha,,, 
(padahal xbwak kamera pom p studio)

Okeh,,,, 

Semester ini dimulai dengan Studio Tembikar,,,,,nantikan cerita seterusnya,,,,,,,,,,,,,,,

2 ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts with Thumbnails