Khamis, 6 Jun 2013

TIBA-TIBA LASAGNA

Tgok kt post FB kwn td.. nmpk sedap je.. tetiba tringin nak buat....ahaha... kna tgu balik kg nehhh..... hahaha.... memasak is my hobby.... gagagaga


td godek2 kt Blog Cik Epal.... sedap semacam je neh... so,,, ni dh masuk resepi list aku nti blik kg.... tgu adik pompuan aku cuti....hahahaa.... 

sape y nk try buat.. ce godek2 kt blog Cik Epal ni k..... slmt mencuba....



Rabu, 5 Jun 2013

JIWA - JIWA KELAM #1

Sudah lama tidak menjengah dan mengarang disini.... rasa rindu yang membuak-buak (ayat skema)

--------------------------------------------------------------------


Masa begitu pantas pada hakikatnya dan kali ni, aku belum rasa kesediaan untuk berpraktikum... ya... aku sudah berjaya mengakhiri semester 6 di UPSI. 

Jiwa yang senentiasa ke laut.... meroyang hanyut mengikut arus laut.... ya.... itu hakikatnya...ahaha
mencemar hati yang tidak langsung menjejak pada realiti.... kali ini cabaran lagi hebat....

"DAN ada rahsia besar yang disembunyikan dari pengetahuan manusia....sudah 13 tahun disembunyikan... giler lamenyer bertahan...ahahaha..... harap lepas ni akan padam..."

Abaikan cerita di atas....

kemaskini blog, kemaskini laptop, kemaskini skil dan kemaskini diri.....hahahha....

yang dah follow blog aku.. TQ byk2..... sementara menunggu  prkitkum bermula, rasa nk kasi godek2 sampai puas la kt blog nehh...ahahahah



*p/s : masa makin pantas..........
Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts with Thumbnails