Selasa, 29 Januari 2013

#1 : KISAH DI SELATAN TANAH AIR

Hari ini sudah 29 Januari 2013, sekejap saja bulan februari bakal menjejak. Akunya masih tidak lagi berada

Sabtu, 12 Januari 2013

PREVIEW ADOBE LIGHTROOM 4

TADI godek2 kat pak cik google, view gambar sebagai rujukan....huhu.. (kasi semangat up sikit untuk edit2 gambar nie...hhuhu



Yang ni tgok dah seakan HDR pulak...kan...



Jumaat, 11 Januari 2013

ADOBE LIGHTROOM 4

Salam bloggers
Mungkin terlambat ataupun mungkin tidak untuk aku bercerita mengenai Adobe Lightroom. Kalau photographer pro rasanya Lightroom ni sudah dikenali lama mungkin... Dan kisahnya mengapa topik aku mengenai Lightroom? Lightroom ni bukan software untuk manipulasi gambar tetapi untuk menaikkan seri gambar yang kita shot....(^__^)
Jom baca sedikit sebanyak mengenai lightroom kepada yang mana baru berjinak-jinak dengan photo editing .

Khamis, 10 Januari 2013

MENGEMBARA & FOTOGRAFI

Asalam bloggers..
Semenjak umur bertambah ni, keinginan untuk mengembara semakin kuat... Anda pun mungkin sama bukan? Melawat tempat yang belum pernah dikunjungi pasti menjadi impian setiap orang sama ada dalam ataupun luar negara.
Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts with Thumbnails