Rabu, 29 Ogos 2012

Layu - Malique

KITAR SEMULA : BINGKAI CERMIN

Masih lagi dalam mood bercuti...hahah.. beberapa hari lagi aku akan balik ke pangkuan Ibu Kandung Suluh Budiman...

Petang2 mcm neh best lepak2 kt bilik bacaan, sambil mengadap padang luas sambil ditiup angin sepoi2 bahasa...acecece..bermadah pulak..hahah..

Sabtu, 18 Ogos 2012

SYAWAL TIBA

Alhamdulillah, Syawal menjelma setelah sebulan bersama Ramadhan. 

imej dari rakan Facebook

SALAM AIDILFITRI UNTUK SAHABAT BLOGGER


Semoga berbahagia di pagi syawal... (^__^)

Jumaat, 17 Ogos 2012

RAMADHAN SYAWAL

Alhamdulillah, sehingga ke penghujung ini aku dapat menikmati Ramadhan walaupun tidak penuh sujud kehadratNya.

Selasa, 14 Ogos 2012

BERBUKA PUASA

Petang tadi ambo berbuka puasa dengan sahabat baek ambo nehh... Dalam 2 3 orang yg ambo mesej, hanya dia sorng ja respon semula utk ajak berbuka puasa. Ok la kan daripada tak de. Bukan ape, dah lama kot sejak 2008/2009 lagi xde mase nak lepak sama2, ye la kan.. semua bisy, ade komitmen laen.. Ok la kan sebab tu time belum kawen. Bile dah kawen, haram kot nak jumpe neh.....hohoho.

Makanya nehh la menu y diplih oleh saem ambo nehhh... :P

nyum3...hohoho... Abam Ji kito make penuh berselero...ahahah



Harap Ramadhan akan datang lebih ramai.... 
bawak skali isteri/suami dan anak2...ahaha

Ahad, 12 Ogos 2012

KAD RAYA

Ini design kad raya untuk aku n adik beradik aku di Universiti Pendidikan Sultan Idris... Love them so much...hahaah


yang Cover FB....hihih

Ahad, 5 Ogos 2012

COVER FB


Rekaan Cover Fb yang aku buat...hhihi... simple jaa....

Jumaat, 3 Ogos 2012

DEBARAN KE FINAL

Malam ni aku tidak ke Masjid untuk Solat Terawih semata-mata ingin melihat perlawanan Badminton separuh akhir antara Dato' Lee Chong Wei  VS Chen Long dari China... llive kat TV1

It's Hiding...!!

Tadi cuci kolam ikan kaloi.... buang air yang dh berlumut hijau...hohoh...
Di pendekkan cerita, abah aku mesin rumput kat belakang rumah... dan alkisahnya....
terjumpa nehh haa..... xsangka....ahahaha

FAKTA MENGENAI KECERGASAN



KABUS DARI JENDELA

tiada lagi pokok itu, tiada lagi tanah lapang bila
getah menjadi keutamaan. Tinggal kenangan untuk melihat pemandangan aman

Rabu, 1 Ogos 2012

KONGSI | ADIK BERADIK


Sekadar untuk bacaan bersama:

Anak Sulung
Anak sulung merupakan cahaya mata pertama di dalam keluarga dan menjadi tumpuan kasih sayang dan perhatian ibu bapa. sehinggalah kedatangan adik baru. Namun apabila mereka meningkat remaja, mereka lebih pandai membawa diri masing-masing dan sanggup berkorban demi demi adik-adik. 

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts with Thumbnails