Khamis, 29 September 2011

Tanah Acuan Kita : Dah siap 30%

Nampak gayanya tangan memang comot,,,hahaha tapi seronok. Alahai tanah liat punya hal...haha
Dalam diam, dan 3 minggu kuliah bermula. Ada 11 minggu lagi.
Studio berjalan dengan lancar, ye la,, mane xlancarnye, hari-hari ke studio tembikar,,,,ce ce ce,,,,, dan hari nie baru aku bawak Nikonia aku tu,,,,hu3,,,,sempat shoot dan yang pasti juga di shoot,,,,hahaah

Daun tu produk kedua aku, yang sebelum ni aku dah buat 1 set mangkuk dengan 3 saiz yang berbeza, sejuk tau pegang tanah liat nie,,,buat tembikar nie sedikit menguji kesabaran,,sebab?
kalau xsabar, kita takkan dapat hasil yang kita nak.... so,, banyakkan bersabar,,,hu3,,,
nie kawan aku, FB Tekad Berjaya. Setiap masa mesti kena boncengkan  dia p studio,,,,hahah,,


dan nie gambar random kawan2 ambo yang lain yang turut ambil studio tembikar,,,


Ini baru satu studio, untuk sem ni, ambo ado 3 lagi studio yang masih dalam proses dan belum membuat gerak kerja iaitu Kayu Halus, Catan dan Rekabentuk Hiasan Dalaman,,,


Mesti meriah punya sem nie,,,,hahahaah,,,, 
Ok,,tu je untuk malam nie,,teruskan bersama Art Of Motion,,,,,,,,,,,,,,

3 ulasan:

  1. ce ce ce...... cheh cheh cheh.... keh keh keh...

    BalasPadam
  2. mcm bez ja...tangan xbedung bleh buat dak?hehhe

    BalasPadam
  3. hahaha..boleh je,,,meh sini lau nk join,,,huhuhuh

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts with Thumbnails