Sabtu, 22 Oktober 2011

Festival Dikir Barat UKLK 2011

Festival Dikir Barat anjuran Unit Kediaman Luar Kampus bakal berlangsung pada 15 November ini.
Nak dipendekkan cite,, kawan ambo nie,,  iaitu Cik Zura mnta tolong kat ambo suh design poster,,,hu3,,, so,, ambo design la benda alah tu,,, dalam pada masa yang sama, pihak kerjasama iaitu HIMSAK singkatan kepada Himpunan Siswazah Anak Kelantan pom  turut buat poster tu jugok,,,nak tak nak,,ambo pom diam2 je la,,,dah ade yang buat kannn,huk3,,,

Nak dipendekkan cite lagi,, ambo pom amek keputusan kirenyer post je la kat blog sendiri,,,hu3,,, ( ala siannya,,,haahah)


ok,,,tu je,,, so,,,sama2 kite meriahkannya,,hu3

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts with Thumbnails