Jumaat, 28 Oktober 2011

PERJALANANMU JAUH .. LUAHAN RASA ..


Sudah hampir ke penghujung sem, suasana belajar aku masih dalam nada biasa. Nak cari mood rajin dah tak jumpa-jumpa dalam hidup aku. Apa nak jadi pun tak tahu la kan.

Kekadang rasa kompleks sangat nak buat kerja padahal bendanya dah tersedia depan mata. Tunggu buat je, heran sangat kan. Korang pun mesti pernah rasakan perasaan nie, perkataan yang selalu menghantui kita sebagai manusia. tahu x ape perkataan tu? of cos la perasaan M.A.L.A.S .. (-__-)

Segalanya sudah berubah dan sangat-sangat berubah, walaupun aku sedang bertahan. Pada aku, aku bukanlah siapa-siapa di mata manusia,  tetapi ramai yang percaya aku tabah, kuat semangat dan yakin. Bagi aku, kekuatan aku tidak seberapa. MALAS tu kuat sangat...haahhaa. Mungkin aku tidak menjelaskan perasaan itu pada wajah aku. mungkin ..

Dulu pernah kecewa, tapi kali ni semacam nak kecewa lagi..
Tambahan pula, sedikit lari dari landasan normal ..
Percaya atau tidak, ianya sedang berlaku .. dan 
Aku sendiri tak percaya aku sedang mengalaminya ..
Normal itu sepertinya tidak mahu mendampingi aku ..
Kenyataan ..


Entah la apa nak jadi ...

Rabu, 26 Oktober 2011

Wordless Wednesday : CUTE KITTEN...


Malas nak update pasal asignment dalam studio, cuti seminggu nie memang betul2 nak cuti,,,ahaha. Tengok kucing nie tringat kt EE aku, y chumill suke gigit orang,,,hahah





























Credit to :

Sabtu, 22 Oktober 2011

Festival Dikir Barat UKLK 2011

Festival Dikir Barat anjuran Unit Kediaman Luar Kampus bakal berlangsung pada 15 November ini.
Nak dipendekkan cite,, kawan ambo nie,,  iaitu Cik Zura mnta tolong kat ambo suh design poster,,,hu3,,, so,, ambo design la benda alah tu,,, dalam pada masa yang sama, pihak kerjasama iaitu HIMSAK singkatan kepada Himpunan Siswazah Anak Kelantan pom  turut buat poster tu jugok,,,nak tak nak,,ambo pom diam2 je la,,,dah ade yang buat kannn,huk3,,,

Nak dipendekkan cite lagi,, ambo pom amek keputusan kirenyer post je la kat blog sendiri,,,hu3,,, ( ala siannya,,,haahah)


ok,,,tu je,,, so,,,sama2 kite meriahkannya,,hu3
Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts with Thumbnails