Rabu, 24 Ogos 2011

My Lovely Black + White Cat

Tetiba je teringat kt kucing aku,, kecik je si mamat itam nih,,, last aku tgok my kitten 2 bulan y lepas,,, rindu sngat2,, sebab klau balik umah kompem kena gigit ngan dia,,,haahah,,,, xleh nak belai-belai pom,, klau tangan aku tak tercalar xsah, klau tak gigit kaki orang time kite bjalan memng xsah. Tak kira la dlam umah ke,, kt halaman umah ke,, dlam keta ker ( sebok nak ikut org naik kete,,, ),,,hurmmm,,, kucing aku ....aha.






Seekor kucing yg nakal, suka kejar orang kalau orang tu berjalan depan dia, lepas tu gigit,,,,hu3,,, xsuka makan ikan busuk dan suka sangat minum susu...hu3. Kucing ni abah aku amek kat tepi longkang mase abah aku tengah keja. Comot je dulu, sekarang dah sihat nakal,,,,hu3,,,

Tu je,,,, (^__^)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts with Thumbnails