Khamis, 29 Disember 2011

SEPETANG DI RUMAH PROF ZACK...

Hye Sume...
Petang tadi bajet nak pegi mandi kat Sg. Samak. tup tup... Anuar suh aku temankan dia pegi umah Prof Zack.
Ngat watpe, upenyer suh cat meja. Hadhoii,,,,ahah

Al-kisahnyeww macam nie,, pagi tadi anuar baru je sampai ke Tanjong Malim dari umahnya di Bachok. Kul 10 pagi Prof call,,,, alah,, korang byangkan lew,, cuti study weekkan,,, gamaknyer tidur la sblah pagi,,,,ahahha

So, tengah hari lepas kami lunch, Prof Zack call skali lagi. Mulanya anuar je yang kena pegi, skali aku jugak yg diajaknyew,,, nak mandi-manda kat sungai samak terus cancel petang tu,,,huk4.

Siapa Prof Zack? owh.. lupa, nama dia Prof. Zakaria bin Ali... student seni UPSI kompem kenalnye,,,hi4
ni haaa gambar dia..

 Untuk 2 hari nie dia cuti sebab kurang sihat, sebab tu ade kat rumah tu,,,hik4

Dipendekkan cerita ( sebab nak tido dahkan,,,hik3 )... view kitorg punyer kerja amal yer,,,,ahahah. Jangan marah ye Prof.... Khidmat Masyarakat la kononnyer,,,,ahhaaahh.

Jom.. view kami punyer foto...

first sampai,, sapu sampah dulu erkk,,,,ahahha.

kuat punya skru, sampai nuar amek gmbar pom begegar,,,ahha,,, ( jgn marah ye nuar erkkk )

ni hanya lakonan semata-mata....

ha,, yang nie bru betul kikir bahagian tepi meja...kih4

yang pom lakonan semata-mata,,,,hahahahaa,, xde la,,,

sebab kami tengah mengecat, Prof Zack tolong amek gambar,,,hu4

 tengok punyer Prof Zack shoot,,,huk3

Prof Zack shoot lagi,,,,,ahahah

dan lagi kami di shoot,,,,kih4

sejam kemudian,, setel keje,,,,hu4

Prof Zack tengah buat penilaian, nuar kat tepi tengah kipas Prof Zack,, 
suh kasi A+  utk subjek Estetik,,,haha

Ngat dapat A+,,, upenyer dapat pisang goreng n tea'o suam,,,hihih ( gurau je )

Relax2 shoot foto....hu4

Nak jugak.........huh

Alamak,,, kantoi,,,,haha


Dan inilah hasilnya untuk petang nie,,,,,

Balik kolej terus tido,, bapak ahhh,,,,,ahahha,,,, Apepom,, xtvt petang nie terisi jugak,, xde la ngadap benda alah tu slalu kan,,, Ape benda alah tu? 



nie la benda alah tu,,,,hahahahaha

Ok,, tu je untuk malam nie,,, chill out,,, bubye (^__^)



*Asgmt 2 lagi sedang KIV,,,,ahaha



6 ulasan:

  1. banyak teh demo pakoh kawe,,,hakhakhak

    BalasPadam
  2. hahahahahhahhhaha,,, ade aku kesah? puweeeeeekkkkkkk,,,,,hahaha

    BalasPadam
  3. aku ingat Prof. Zakaria Kasa tadi! :p

    BalasPadam
  4. hihihi,,, xde la,, name ayah je lain,,,,kih3.. (tetibe pegi mengecat kt umah Naib Canselor... motif sangat,,kah3 )

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts with Thumbnails