Jumaat, 12 November 2010

Course Registration Mark


Ambo geram sangat, sangat, sangat dan sangat...!!

Entah kenapa la http://mysis.upsi.edu.my/ ni . Nak daftar subjek pun susah.

Ini adalah kali pertama ambo daftar kursus dan keadaan sekarang amat teruk.

Sudah 3 hari ambo berjaga malam ( jadi musang,,hi3). tetapi tidak membuahkan hasil langsung.

Hari ini, hari ke-4 ambo mengadap laptop pada waktu fajar belum menyingsing untuk daftar kursus.

Ambo termenung, fikir dan kaji, situasi sebegini telah memberi kesan kepada ambo. antaranya

1. Waktu Solat hampir luput.

2. Tubuh penat, mata kuyu, & pening kepala.

3. Perancangan yang dibuat seperti hantar adik ke sekolah tidak dapat dilaksanakan.

4. Hilang tumpuan untuk study. (Exam 24 nov hingga 4 Dis 2010)

5. Tidak dapat ke mana -mana. duduk mengadap my lappy je.

6. Makan minum serta pemakaian yang ala kadar.

7. Matahari terbenam dilupakan.

8. Shooting gambar tergendala.

9. Dan yang paling utama ialah tak dapat cari sarang itik aku,,,hi3
(kat mane la itik aku bertelur kali nie)

------------------------------------------------------

Entah la kan,,ape nak jadi, skali klik page tersekat, 2 kali klik page not found,,,,hu3

Sabar je la...hu3



*p/s : huhu,,,beria ia je kan,,hahaha,,,tp harap lepas ni dpt bjalan dgn lancar,,,,hu3

3 ulasan:

  1. sweet pun sama...
    sabar thp gaban niyh...
    aiyyooo

    BalasPadam
  2. huhu..nnt ko jumpe la sarang itik ko tu nnt..haha..sabo..haha..lawak la ko ni..tu yg plg penting ek..hihi..(^^)(gelak guling2)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahahahha....tp untuk sem depan lagi teruk kot.....ahahaha.. dftr baru2 nie xdpt langsung....sabow je la

      Padam

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts with Thumbnails