Khamis, 25 April 2013

MAKUM #1

MAKUM atau nama panjangnya adalah Majlis Kebudayaan Universiti- universiti Malaysia akan berlangsung di Universiti Pendidikan Sultan Idris pada 17 hingga 19 Mei 2013. Setakat ini, 8 penyertaan dari universiti lain telah di terima. Harapnya program berjalan lancar...

Dan aku adalah sebahagian crew untuk festival kali ini. Tema kali ini adalah Battle Of The Band. Selaku designer untuk program ini, idea ibarat mencurah-curah ke ladang gandum tapi nak capai semua... memang payah...huhu....

So, aku come out dengan 1 design yang dah approve. Puas hati jugak la sbb design ni diterima, lagi satu.. aku pun memang berkenan dgn y nie...hihi... asas utama dia adalah logo. bila dah complete logo, barulah boleh teruskan design banner, bunting, backdrop, buku program, sijil, plug dan yang sama waktu dengannya...
LOGO MAKUM 2013 UPSI

itu saja coretan kali ni, nanti aku story lagi perjalanan belakang tabir sebelum berlangsungnya MAKUM 2013..


p/s : maaf pada kawan2 @ customer y tempah design, xdpt nk terima tempahan dalam waktu terdekat ni.... hanya fokus 1 tambah2 dah ujung sem ni... akan kembali design bulan jun nanti...hehehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts with Thumbnails