Khamis, 26 Julai 2012

4 SEMESTER BERLALU

4 SEMESTER telah selesai dilalui, yang pasti banyak kenangan yang tidak akan dilupakan DAN yang penting adalah pengalaman yang diperolehi untuk persiapan menghadapi Praktikal nanti. Berbaki 2 semester lagi, Aku tidak tahu apakah percaturan seterusnya... Adakah menurun, mendatar atau menaik... Semuanya tidak dapat dijawab sekarang. Hanya bersedia untuk melalui langkah langkah seterusnya... Dunia Cikgu bukan mudah..



IMEJ 4 SEMESTER, SEMAKIN HARI SEMAKIN SURAM... ITU ADALAH ADATNYA

Zaman muda...ukhwah masih ok kot...ahhah

Kurang sikit tapi still nampak full

Yang ni colourfull.. Makin matured semuanya.... Aura cikgu semakin jelas...hiihi
Tapi yang sadisnya... makin kurang

Semester 4 lagi la sedih. Mungkin planning xkena kot..kann...sabor je la.
Dengan membawa tema sempoi as the Art Student kan...hohoho..
Suasana senja tu its mean Kita Makin Tidak Rapat.
Bila semua sudah boleh berdiri atas kaki sendiri,
Mengapa perlu bersama lagi.... kan... (^__^)


Terima Kasih pada yang sudi...Moga sem 5-8
Takdela hilang terus...uhuhuuhhu

2 ulasan:

  1. Jejak2 bakal pendidik ^^

    xde menu special ke hari ni..haha!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaaahaha..hari beli murtabak ngan air kelapa muda ja.... cukup utk berbuka... (^__^)

      Padam

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts with Thumbnails