Rabu, 22 Disember 2010

~ Sekreteriat SMS intake Disember 2010/2011 ~ Part 1

Salam Sahabat Blogger,,, nampaknyer dah 2 3 hari ambo xupdate blog,,hu3,, Busy ngan aktiviti yang dah habis sebenarnyer petang tadi.,,aahha,,
Datang lewat, banyak LDK yang ambo mis...hurmm,

Secara on the spot nya, ambo telah di call oleh abang kacak ( YdP UKLK) untuk mengisi kekosongan pada bahagian Penerbitan dan Informasi. Ambo difahamkan bahagian ini tidak cukup orang,,so,, peluang tak dilepaskan la,,,hahaha

ni yang ambo dapat, knapa lah diaorg letak nama facebook ambo kat kad matrik nie,,kih3


Mat Freud? hahaah,,,,

ok,,tu je dulu untuk malam nie, nanti de mase lagi, ambo update lagi utk y suka view blog ambo nie,,
 mekasih ya,,,

2 ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts with Thumbnails