Rabu, 1 Disember 2010

BASAH DI BUMI TANJUNG MALIM

Hari ini kami team AT23 (sebahagian) berkalut dengan persiapan BBQ malam ni..

Kali ini, rempah BBQ ayam, geng lelaki yang buat,,,hahaah





"Tiba-tiba Hujan Lebat"
Nak dipendekkan cerita, kiteorang blend rempah dengan pengisar terlebih muatan....haha,, ape lagi,, kluar asap la der,,,hahaha. Nasib baik tak terbakar...ayya,,, lau tidak,, kecoh la Kolej Ungku Omar...hu3


Tiba-tiba je hujan lebat, blender plak buat hal tp terpaksa pergi baiki lau tidak tak dapat ak kisar rempah...hu3.

Aku ngan Izrul Faiz pergi ke Pekan Tanjung Malim untuk cari kedai yang dapat baiki motor pengisar tu. Cari punya cari tak jumpa gak, last-last kami bajet kena beli yang lain la..

Tinjau-tinjau cikit yang mana murah (ada kot,,hu3), bila dah tersangat nak comfirm  nak beli, terdetik hati aku nak cuba sekali lagi pengisar tu, kot-kot boleh guna lagi.


pengisar ni la yang buat aku kebasahan kat bumi Tanjung Malim


Aku pun acu cuba try test ( versi kelantan ), tetibe je motor pengisar berfungsi macam biasa.
Ya Allah,,!! Selamat duit aku ngan izrul sebanyak RM60 
( betapa besarnya harga duit tu bagi kami sebagai pelajar),,,,hahaha

Blender baru = Cancel,,,!!

hahahahahahahhahaahahah

p/s : malam ni BBQ konfem jadi,,,ahah

4 ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts with Thumbnails