Sabtu, 10 Julai 2010

PEMIKIRAN MENGORAK LANGKAH

Lame betul ambo tak update blog,,,hu4. Biase la kan bila da bergelar mahasiswa UPSi (ayat belagak,,keh3) nie tapi ambo akan sentiasa cuba untuk update blog supaya setiap catatan peristiwa di ingati oleh ambo dan dikongsi bersama kalian ( pada yang sudi je la,,,,hahah )

4 hingga 8 julai 2010 ambo mengikuti orientasi kat SITC UPSi, banyak xtvt yang best dan sempoi,
gelak dan memang suka,,,,hu3




nie la wajah - wajah ceria kakak2 Seketariat Minggu Suaikenal (SMS),,hhu3




Yang nie lagi ramai,,hahah,,,tp xknal semua lorrr,,,hu3,,TQ utk abang n kakak senior SMS UPSi
yang pakai baju batik tu YDP UPSi,,,ambo respect korang semua,,,





nie antara aktiviti sepanjang orientasi

Begitulah happynyer kat UPSI,,,jadi mahasiswa nie perlu nilai kematangan yang tinggi. gelak tu memang la gelak tapi pelajaran tak boleh abai,,,hu3

Minggu Orientasi da abis, minggu kuliah akan mengusul,,,hahahah,,, coming soon!!!

Langkah untuk bergelar GURU akan bermula,,,,



p/s : gambar tu, amek ngan kakak angkat aku,,,,hi3

4 ulasan:

  1. TQ,,,,hu3,,,,alam baru bermula,,,hahha

    BalasPadam
  2. perjalanan baru bermula!!
    teruskan usaha dalam menjejak kedewasaan ini~

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts with Thumbnails