Jumaat, 23 Julai 2010

Jom Belajar Melukis,,hi3

Semester pertama sesi julai 2010/2011 mula mengorak langkah. Ambo traso sedikit tekanan utk melukis krana ambo xdop asas seni,,,hi3
tp krana inginkn ilmu, ambo memksa diri utk melukis spti geng2 ambo y lain,,,hu3

Post kali nie ambo nop ajok sapo2 hok view blog ambo utk tgok prjalan asgment geng2 cikgu seni yang pertama,,,hahahahaah

status : Asas Lakaran

Sasaran : Cikgu Cikgi AT23

jom tgok tgok n view2 la yerrrr,,,,,,layannnnnn,,,hu3



saje je eksyen,,,hi3



tekunkan sume,,hu3. xpakai baju pom lyan,,,



yang nie pom same,,,hu3




yang nie lukisan nuar,,cantik tu,,,hi3




nie la nuar,,tekun wehhh,,,,padahal eksyen,,,hahaha



ha,,!! tekko, nie nenek sapo?hahaha. pelukisnya Joe Dom minic,,kih3



nie antara lukisan Joe Dom minic,,,hu3



nie lukisan budok kontot,,,Duwan Doubler,,,huhu3




ha,,,!! yang nie yg aku punyer,,biase2 je,,,hihihi,,boleh melukis gak ye aku nie,,,hahaha

macam tu la sedikit sebanyak lukisan-lukisan cikgu seni AT23,,,,hiihii,
xpe,,nanti akan jadi lebih baik lepas nie,,,masih ada 7 sem lg,,,haha
nie sume cikgu-cikgu dari kelantan nie,,,hi3


*p/s : sronok sebenarnye melukis nie.. hi3

4 ulasan:

  1. nice!!!
    ade bakat jgn dipersiakan...
    teruskan perjuangan~

    BalasPadam
  2. tak dipersiakan,,,huhuu,,,, tension tp klakr,,,
    kali nie kna pandai bhagi mase je,,,,huu3

    BalasPadam
  3. shadow dekat gambar bola kurang tepat kerana di bawah bola perlukan ton yang lebih gelap...aku pun budak seni bro..grafik komunikasi school art usm...sekian..kih3..

    BalasPadam
  4. mekasih Yut, aku sbnarnye bukn student seni mase skolah dulu,,,ahha,,tp mase apply UPSi dpt course seni,,,hu3,,baru blaja beb,, apepom time kasih,, pasni boleh la btukar2 pandangn yer pasal seni nie yer,,ahahha

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts with Thumbnails