Khamis, 12 Januari 2012

BER"WESTERN" DI SUNGAI SAMAK...

Cerita lewat ni,,,hi3...


Pada 8 Januari 2012, kami geng2 kamcing p lepak2 kat sungai samak. Tak pernah rasa seseronok nie,,,betul. haha... Nak dipendekkan cerita, janji nak gerak dalam jam 8....ahha... janji melayu kan,,, tup2 jam 10 baru gerak...

Time tu la bru cari kuali, time tu la bru cari sudu, bru nak cari makan....hahahaha
Pastu kawan aku si Nora tu boleh plak dia cakap "Cawan tak penting"....cehhhh,,hampeh.. ingat nak minum dengan tong ka apa!!ahhaha.. Teringat kata-kata adik aku (link)... so, aku n mirul pegi je ke kedai dan beli barang yang mane perlu seperti CAWAN..!! kannnn....ahhah

Nak dipendekkan cite lagi, masa beli barang2 kat kedai tu, terserempak dengan Naim (NYDP UKLK). Bual2 jap tanye nak kemana, kitorg ckp la nkp Sungai Samak. Dia pun cakap nak kesana jugak sebab ada Hari Keluarga JMK UKLK. Tempat yang kami planning nak pegi,,,!! hayyoi....

So, kali ni nak pendekkan cerita juga...ahha
kami alih lokasi lepak2 kami ke depan cikit dibawah jambatan. view lokasinya menarik sangat... tempat yang landai tu..hu3

Kali ni, sempat jugak anuar kena telur sebijik kat belakang...huhuh.. sempena harijadi dia yang jatuh pada 7 Januari yang lalu...hi3

------------------------------------------------------------

CORETAN GAMBAR EDITING

Kamarulzaman n Vespanya...

Masak kacang panggang...hu4

Goreng nugget tempura n hot dog

it's me...

Jemput makan..hu4

Mandi manda...


uuu..sejuk....huhuhu

Pada ketika ini, Anuar masih tersenyum....kih4

kami...!!



Akhirnya senyuman nuar terlekat di belakang...hahaha.. 
(telur pecah)


ok, tu je utk hari ni...huhhuu


p/s : masih busy tp masih boleh mencari masa utk kawan2...huhu


6 ulasan:

  1. kenanngan yang xdpt kite lupekan,,,,msh boleh kah kite begini sem depan????

    BalasPadam
  2. owhhh,,,mesti laaa,,,,hahaaha

    BalasPadam
  3. hehhee..e2 la xtvt kami ketika dulu..sg samak jd saksi..huhu

    BalasPadam
  4. hahaah,, ain,, memag old skol,, utk dikenang oleh anak cucu kan..kih4

    BalasPadam
  5. ahha,, abg hezal,,, giliran kami plak,,,kih3

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts with Thumbnails