Isnin, 7 Mac 2011

SUBHANALLAH, ALHAMDULILLAH, ALLAHUAKBAR

Salam sahabat blogger,,

sudah hampir 2 minggu ambo x update blog,,, banyak masalah menimpa dan bertimpa-timpa.,,hurmm
seolah-olah ambo tidak cekal untuk menempuhnya. Penat ambo nak fikir sume nie,,,hu3

~SABAR~

itu je yang kluar dari mulut,

Manusia ni makin lama utk dikenali makin susah utk difahami.

Ambo letih sangat-sangat utk mengenali perangai setiap manusia.

Kalau tak tegurkan kate kite sombong

kalau join ape2 program tak bgtau kate nak 'makan sorang2' plak,,,adoi,,

ambo tak dapat puaskan hati semua pihak,,,

kekadang lebih baik orang biasa je kan,,,

tak larat dah,,,,,hurmmm

2 ulasan:

  1. che maTt...anda mesti boleh..sabar yeRR...anda kena kuat..sy yakin dengan anda...ada masalah bgthu jer tau...

    BalasPadam
  2. xtau la bai,,,
    aku cube dh y tbaik, tetap org xpuas hati,
    kawn aku sendiri plak tu,,
    dulu aku ajar diri aku utk bsangka baik
    tapi benda nie cam bodoh je,,,, lau terlalu baik org pijak kita,,,
    kutuk kaw2, tp bila aku tye pe masalh, kt depan2 baik pijak semut pom xmati...

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts with Thumbnails