Selasa, 4 September 2012

TERUS MELANGKAH

Sedar tak sedar, rupa-rupanya cuti dah hampir habis.... hohoho.. Sejak 2 tahun di UPSI, inilah cuti yang paling lama pernah aku rasai... 2 bulan beb,, skali lagi aku mention... 2 BULAN BEB.....!! hahahah

~cuti xkerja, tanam anggur kat umah~ ( bunyi cengkerik )


-------------------------------------------

Hari ni 4 September 2012, last day aku berada di kampung. Esok dah nak gerak balik ke pangkuan Ibu Kandung.

Ibu Kandung?

Ibu Kandung yang sinonim dengan Universiti Pendidikan Sultan Idris. Pendek kata ianya adalah Lagu Rasmi UPSI.

Menjejak ke Semester 5

Sekejap ja rasanya kan, rasa macam baru semalam ( hek eleh )... Julai 2010 mula jejak dulu, sekarang dah September 2012. Banyak kisah, suka dan duka, gelak dan tawa yang dilalui.... Nak tulis? banyak.... nanti jadi drama bersiri plak..ahhahah.
Untuk Kuliah semester 5 nanti, Kelas aku macam sem lepas jugak. Kuliah hanya pada waktu pagi. cumanya kali ni cuti 2 hari iaitu Ahad dan Rabu..... jauh punya jarak.... huhuh..

~sila baca dalam mood membebel~

Kunun-kununnya bersemangat waja la nehh nak hadapi sem baru..sama macam dulu dulu.... last2 sampai kat minggu ke 7 -8 plus plus tu.... muke dah hampeh.... tangguh asignment.. mana taknyer... melambak menimbun, last-last jadi cikai...hahaha.


Perjalanan Jauh

Esok perjalanan jauh...doakan perjalanan aku dari Pasir Mas ke Tanjong Malim dalam keadaan selamat. Ada kawan-kawan yang dah sampai, sebabnya join Rakan Suai Kenal. Sambut kedatangan pelajar baru. yang tu Good Luck sebab masih berbaki 2 hari bermula 2 September hingga 6 September 2012. Dengan Ex5 Dream ku berkuasa sederhana tu nak redah bukit bukau...acecece.... hahha. Moga-moga selamat sampai.


Minum Petang

Tadi aku sediakan minum petang last untuk abah... special giler....ahhaha... Burger dan Kebab daging. Buat sendiri nehhh... hahah....

Special nehh..ahhaha


p/s : esok dah episod baru..... (=


4 ulasan:

  1. eleh.. baru merasa cuti 2 bulan... aku dulu 4 bulan... hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aku xcuti la sebelum tuh....eleh..sebok.....hahahahah

      Padam
  2. opsss... lupa mantan mpp la katakan... hahahaha

    BalasPadam
  3. ciss...!! how dare u..kah kah kah

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts with Thumbnails