Jumaat, 27 Ogos 2010

Masak memasak sempena Ramadhan

Salam Ramadhan kepada semua,, jrang benar aku update blog,, al maklum lah sibuk ngan asgmt tp rugi la plakkn lau xupdate blog,,,,hu3,,,

Post kali ni tlah membawa ambo ke program masak memasak sempena bulan ramadhan. Program ni da lame berlngsung tp aku je xde mase senggang utk join xtvt nie,, apepom sempt gak aku ke tmpt memask wlaupom da lmbt sgt,,hahha3,, sume da siap masak,,

by the way, program memasak ni dbwah anjurn Pusat Islam y mana setiap kolej UPSI akn bergilir2 memasak stiap mgu,, so, kemarin adlh gilirn Kolej KUO y memask,, lokasi nya adlah di blkang bngunan Gymnasium UPSi,,,,

jom snap2 dulu,,,,


nie kwn aku,, kamrulzaman,,hu3,, sebok je nk agkt brg,,,,hu3,,, tolng mnolng la katekan,,



yam yam,,,hi3,,




nie antara JMK Latihan Pembangunan Sahsiah Kolej Ungku Omar ( KUO )




Ape la y ustaz kite cakap tu yer,,,haahah,,




sedapnyer ayam pedas,,,,hi3



jom tolng angkt,, bguskan,,ble ramai2 y buat,,keje jd senang,,




nie kt Kolej Aminuddin Baki,,


SALAM RAMADHAN KE 18 KEPADA SUME,,,,


*p/s : rindu nk mkn akok n air nyor ( kelapa muda ) sebenarnyer,,,hu3


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts with Thumbnails