Sabtu, 28 Ogos 2010

Nikon DSLR D3000


ALHAMDULILLAH

syukur kepada Allah kerana ambo dapat membeli kamera y tlah menjadi idaman sejak sekian lama dulu,,

bukan senang utk mendptkannyer kerana harga y mahal bg ambo sbagai seorg pelajar tetapi kerana minat, ambo snggup utk membelinye ketika berkesempatan ini,,

dengan peluang masa yang ade,, ambo bersama amirul, seri athirah, lee ching, wani dan abg haizal tlah ke pekan utk snap2 photo disana,,,hu3,,

sronok wlaupom letih kan,,,,hahah,,

jom snap2 photo kiteorg,,,




Pintu Utama Kolej Ungku Omar








Lokasi : dekat dengan Poliklinik kt pekan,,, cantik kn bunga nie,,,hu3




Seri n Mirul,,,



Snap jalan daaa,,,hu3



Satu Harapan, luahan perasaan kot,,keh3





Pandangan daripada jejantas






Abg a.k.a Cikgu Haizal yang pakai cermin mata,,,,kt tengah,,


Cikgu Mat , Cikgu Mirul, Cikgu Lee Ching, Cikgu Seri, Cikgu Wani dan Cikgu Ridhwan




da selesai posing2 n snap2,, letih tp best,, TQ to abg haizal coz sudi luang mase ngan kiteorg bdak junior nieh,,keh3
Permulaan yang menarik sebb kiteorg blajar utk kurgkn rase malu ketike shot gmbr dtempt terbuka,,sekurng2nya bley cari penglaman shot gmbr,,hahaha,,,
tp paling xbest time shot gmbr,, muke aku je y xde,,keh3,,
sbb aku y amek gmbr,,,,haha




*p/s : pasni nk jd wedding photographer plak,,kih. tp kna menuntut ilmu dulu,,,hi3

4 ulasan:

  1. mat mat~ bgus2 ^^
    nnt seri post kat blog plak ek~ (=

    BalasPadam
  2. hahahah,,ok ok,,,9t tag gmbr mat ye kt FB,,hi3

    BalasPadam
  3. waa..boleh tubuh group Nikon ni..

    BalasPadam
  4. insya4JJ1,, mmg nk tubuhkn group NIKON,,,,hu3

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts with Thumbnails