Isnin, 24 Disember 2012

SELESAI LANGKAH KE-5

Asignment terakhir semester 5....hhuhuh tapi belum siap. 
lepas krismas bru sambung  -__-!


Alhamdulillah....
Sekian lama tidak menjengah ke Blog aku nieh.... bru hari ni terfikir nak update entri... (^__^)
Semester kali ini lagi hebat cabarannya berbanding semester-semester yang lepas.
Banyak kisah terjangka dan tidak dijangka telah berlaku. Tapi apapun, aku masih stabil akalnya.

Berbaki 3 semester lagi. Semester 6 apa pula perkhabarannya kan...? huhuu

Sem 7 akan berpraktikal. Apalah yang bakal blaku lepas ni, gemuruh betul nak jadi cikgu ni. hohoh

Sem 8 planningnya nak ambil Seramik sebagai Projek Akhir. Harapnya berjalan lancar.


Mengomel sikit O_o!
Aku sebenarnya dah malas untuk melakukan kebiasaan. salah satunya, ambil gambar batch setiap sem,,, susah giler nak kumpulkan rakan2 seramai 79 orang. So, aku pun dah tidak berminat lagi untuk buat semua tu, tapi kalau ada yang arrange, aku join je...hoohoo... tu satu hal.. banyak lg ni crita tapi mcm open sgt....ahah. Tu je la aku cite untuk kali ni...ahahha

Ringkasnya :
Adat berkawan dan bersahabat macam tu lah, kena mengalah, beralah tapi kadang2 tak mengalah jugak...hoho... (tp yang pasti, aku byk mengalah sambil wat muka poyo.. ahahha)




p/s : Banyak kisah sedih wooo...... benci tol tapi sabow je lahh....ahahaha

5 ulasan:

  1. ak pon baru bukak blog ari ni! hoho.. hopefully, sesi bergambar khamis ni jd! ngeh3~

    BalasPadam
  2. 79 orang? memang leceh r nk kumpul..lagi macam2 perangai..haha

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts with Thumbnails