Ahad, 26 Februari 2012

AKU TENSION #1

Fuhhh... berkebuk dah blog aku nie... tu la kan.. masa makin dikejar makin jauh dia lari...
Aku ni dah nak semput sebab tak cukup waktu nak uruskan segala bagai ditambah pulak dengan suka menangguh kerja plak...ahahha.. sabo je la...

Nak di pendekkan cita...
Aku bukannya apa, tapi normal la kan sebagai manusia mesti ada rasa kurang selesa dengan kawan2. Tipu la kalau korang cakap tak pernah rasa tak selesa dengan kawan2.. kan kan kan? Tapi nie serius aku terasa bersalah sangat dan terperangkap antara sifat mulut jujur dan mulut menipu... Sepanjang aku menjejak dewasa nie.. [cehh guna trademark Amir Batrisya plak,,,ahahh.. sori (^__^)] aku menilai teman-teman aku untuk diri aku sendiri dan kadang-kala aku bertanya dengan diri aku, adakah aku ni juga bersikap sedemikian? hurmmm.

Jom nak mengumpat sikit ngan korang...ahahaha. Secara ringkas aku "note" kan sikap teman-teman aku yang membuatkan aku kurang selesa tapi aku tak menyata / mengata depan dia....ahahah ( aku pom jahat jugak nohhh)

1. Pendesak
Oh... nie la perkara paling/ sangat/ teramat aku tak suka. Tambah2 bila tanya aku ni couple ngan sape..isyhhh... bukan ape. kekadang ade kawan2 aku ni jenis xfaham bahase (kejamnyew). Bila aku cakap aku single, hah,,!! mula la cakap aku menipu, pastu cakap " takkan la muke hensem cam ko xde makwe..." (hahaha,, shialll,, muke aku ensem... poyo seseorang...ahahah). Soalan camni buat I rimas tau....ahahhahaha. So, aku jelaskn kat sini ek moga faham : Aku setakat ketika ini masih selesa begini, single n i have enjoy my life, easy going to anywhere... Tak perlu nk hantar report klau nk kemana2...hu3
Ok... tutup bab couple

2. Blurr
Yang ni slalu buat aku tergelak sorang2...ahahahh. Kekadang dia nk tafsir sesuatu dan dia sangat tahu tapi tak tau cmna nk bgtau...hahahaha. Tapi yang kekadang perkara yang macam ni la membuatkan aku sangat geram tapi dalam hati je la..huhuhuh. Bukan apa kan, bila nak saling bekerjasama pasti ada sesetengah perkara yang langsung tidak dapat membantu. Kalau time otak aku stuck kejap, hah...!! dia pom tetiba stuck jugak... huh..sabo je laaaaaaa...........

3. Caring gilerrr...!!
Uuuuuuuu...yang ni aku tak leh tahan... geli dowh.... klau yang macam nie isyhhh pelik semacam jek. Kalau salah cakap sikit terus minta maaf, kalau skali boleh la trime kan,, ni berkali2 sampai semcam aku ni diibarat pompuan n kwn aku tu boypren dia, pastu mintak maaf byk2 kali..isyhhhhh... rimas la...ahahahha. Tapi betul la kan, tanpa kwn siape la kite...ahahaha


*to be continue....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts with Thumbnails