Jumaat, 10 September 2010

Malam Raya di Wakaf Che Yeh

Salam kepada semua,,
Telebih dahulu ambo,, ingin mengucapkan Salam Aidilfitri kepada sahbt2 muslim sekalian y follow blog ambo,, terima kasih kerana sudi menerima kehadiran blog ambo dalam dunia siber ini,,,hu3



untuk post kali ni,,ambo telah ke Wakaf Che Yeh untuk membeli belah kat cna,,,, memg meriah,, bingit, sesak, dan pening,,,haahhahah.
Pelbagai situasi, cerita, ceritera dan macam2 lagi,,hahaha. Ambo ke sana dengan moto je bg mengelakkan diri terperangkap dengan kesesakan lalulintas,,,hi3. ambo pergi ke sana dalam jam 10 malam. masih meriah,,n dapat lihat gelagat penjual yang xhabis2 menjerit,,hahah,,, nak habiskan stok konon,,,, tapi memng best...

jom,,snap2 perjalann ambo ke sana,,,hi3

baru je sampai terus snap,,keh3,, nasib baek xguna flash,,ha3


kek, biskut murah2 bang,,,!! haaah,, ayat peniagakan,,,,


mase nie ok lagi dlm jam 10 setgah malam,,,relax je laluan,,ha5


nie kawan aku,, Cikgu Azwan,,, dye tmankn aku p sana ngan Cikgu Eri,,,


test baju derr,,tp saiz kecik,,hu3


snap je,,blinyer tak pon,,hi3,,mmg murah,, ikutkn hati nk bli je,,tp bajet wei,,hahah


pengunjung pon da makin ramai,,,


laluan plak makin sesak,,hahaha,,,tp biase la kan,, musim perayaan
mcm nie slalu la busy,,hu3

aku da bekenan dgn yang nie,,,hi3,,,


test la dulu,,hahah,, tepi tu Cikgu Eri,, juri komen,,ahahahha
menarik ke tak,,,?biase je,,,keh3


saje nak snap,,tp time aku snap kerongsang nie,, pak Cik penjual tu ingat
aku nk curi,,, bangang betol la,,,
dye tgok aku mcm nk blasah org,,hahahaha,, aku trus blah,,,


dah blah tu,, Cikgu Eri penat lak berjalan,,, singgah jap bli air,,,hu3
aku tumpng skaki,,,,sejuk rasenyer anak tekak,,,


yam-yam,,, tp da kenyang,,,,


aku trus snap2 di setiap lokais y aku rase best,,ahah,,
sambil tu aku cari gak Sandal utk Abah aku,,,
jumpe jgak,,haha,, aku bli sama ngan abah aku,,,hi3


da bis jalan2 kat Wakaf Che Yeh,, Cikgu Wan balik dulu sebab ada hal kt umah,,, so aku round2 dlu ngan cikgu eri sblom balik,,,hi3

--------------------------------------------------------------------------------------
SINGGAH KAT KOPITIAM DI TENDONG

da penat bawak moto,, singgah la dulu kat kedai,,minum2,,hi3,,,

last ramadhan bru makan colek kerang,,,,hahhaha


Ambo mmg tau,,cikgu Eri da xsabar tu,,ahahahha,,lex luh,,hi3


Laici Susu,, my favourite,,,,best,,!!


jom makan,,,hahaha,,sedap jgak,,,, simple + easy = delicious,,,,yam2


gambar yang las nie, tatapan khas untuk korang yang
view blog ambo,,,hahhahahaha


*p/s : sronok gak p jlan2 mase mlm rayer,,, jalan xde la jem sgt,,, biase2 je,,,hu3

2 ulasan:

  1. adakah kita bakal mengulangi keje ni tuk malam raye tahun ni?? haha

    BalasPadam
  2. hahaah,,insyallah,,,mesti,,,,kih3,,, 9t kite jumpe kt sana time mlm raye k,,,,ahahah

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts with Thumbnails